top of page

Pridruži se našem timu

Orijentirani na rast i učenje

Tvrtka sibeling osnovana je 2022. godine kao specijalizirani nastavak našeg dosadašnjeg rada s ukupnim iskustvom u projektiranju sigurnosne rasvjete preko 5 godina. Mlada smo tvrtka, orijentirana na rast, učenje i prenošenje znanja te postavljanje standarda u projektiranju usko segmentiranog područja djelovanja. Naša rješenja i proizvodi pronašli su svoje mjesto u mnogim projektima javnih i privatnih investicija, rezultirajući mrežom aktivih projekata i izvan granica RH, kroz usluge održavanja i servisa projektiranih sustava.

Centar znanja​

Upravo nam odabir takvog manjeg segmenta omogućava specijalizaciju i razvoj  unutar našeg područja djelovanja. Stvorili smo jedinstveni trening centar koji nam omogućuje educiranje svojih zaposlenika prema zadnjim standardima i novitetima tvrtki čije proizvode implementiramo u svoja projektna rješenja, ali i prezentiranje tih rješenja i normi našim partnerima.

 

Otvorene pozicije

Naši su zaposlenici ključni dio centra znanja, svojim znanjem i sposobnostima ostvarujemo našu zajedničku viziju. Poštujemo želje i sposobnosti naših djelatnika te potičemo i usmjeravamo rast i razvitak prema afnitetima i ambicijama djelatnika. Ulaganje u rast zaposlenika smatramo rastom tvrtke a cijenimo timski rad, posvećenost i odgovornost prema poslu i timu.

Tražimo kolege koji će s nama nastaviti stvarati sigurnije objekte.

 

bottom of page